Om os

Læs om os her. Læs fordelene ved at samarbejde med os her.

Fleksibilitet

Med Kran & Staal får du en fleksibel samarbejdspartner, som rykker ud, når du har brug for det. Vi får tingene til at fungere.

Døgnservice

Vi gør vores yderste for at give dig den bedste service. Vi opererer 24 timer i døgnet, så vi kan hjælpe, når det virkelig gælder.
Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig i gode hænder. Du kan stole på os.

Erfaren samarbejdspartner

Vores erfaring er til din fordel. Hos Kran & Staal har vi over 150 års erfaring. Og vi mener det, når vi siger: ”Vi løser det”.

Vi gør en forskel

Høj faglig ekspertise og godt samarbejde

Fleksibilitet, døgnservice og masser af erfaring.
Kran & Staal er et sundt firma i midten af Jylland. Med mere end 15 års erfaring både onshore og offshore, har indehaver Alex Døssing oparbejdet en stor viden indenfor kran og stål branchen. Med hele nordeuropa som arbejdsplads kan vi udføre alle opgaver indenfor opsætning og servicering af kraner, løftegrej og elevatorer.

Firmaet beskæftiger i dag 6 ansatte og har 5 servicevogne som hele tiden er på vejen for at service virksomheder indenfor byggepladser, fabrikker, lystbådehavne og færgeterminaler.

Vi har næsten 150 års erfaring tilsammen. Det betyder, at vi – udover en høj faglig ekspertise og gode menneskekundskaber – er gode til at finde løsninger, der virker.

Vi gør det, som vi er bedst til og hopper ikke over, hvor gærdet er lavest. Derudover er vi meget fleksible og kommer, når du har brug for det.

Det vigtigste for os er at gøre en forskel. Dette gælder både i forhold til vores håndværk, og når vi taler med mennesker. Vi kan nemlig lide vores arbejde, og vi tror på, at det kan mærkes.

Vil du være med?

Ledige stillinger

Ingen ledige stillinger

Vi mangler ikke nye medarbejdere i øjeblikket, men det kan jo hurtigt ændre sig.
Har du lyst til at arbejde sammen med os? Så skriv til Alex Døssing:

Kontakt os

Er du i tvivl, om vi er et godt match? Kontakt os gerne