Kraner

Fremstilling, montering, reparation og service

Montage & reparation

Uden fordyrende mellemled

Hos Kran & Staal kan vi både levere det hele komplet og hjælpe med at montere, servicere og reparere både dine nye og eksisterende kraner.

Vi kan lave det hele fra bunden, så du får lige præcis dét, som du skal bruge. Ved at bruge en lokal leverandør får du både hurtig levering og hurtig handling. Alt sammen uden fordyrende mellemled, da vi køber direkte hos stålleverandøren.

Hos os er sikkerheden naturligvis i orden – og fagligheden i top. Derudover er vi kendt for at sprede god stemning og godt samarbejde på både byggepladsen og i produktionen. Vi har stor erfaring med blandt andet:

  • Fremstilling og levering af komplette, specialbyggede traverskraner og svingkraner
  • Montering af letbanekraner, traverskraner og svingkraner samt taljer på enkelt skinne
  • Reparation af eksisterende kraner
  • Service og 12-måneders eftersyn

Eftersyn

Certifikater

Godt arbejdsmiljø

Vi har stor fokus på sikkerhed, godt arbejdsmiljø og høj faglighed.
Derfor er vi certificeret via Kranbranchen til at udføre det lovpligtige 12-måneders eftersyn af kraner. Vi er også certificeret i kvalitetssikringssystemet stål EN-1090 exc. 4, hvilket gør os fleksible og i stand til at reparere kraner, hvis behovet opstår.

Skal du have hjælp til at få foretaget eftersynet? Så tag fat i os, så sørger vi for, alt er i orden.

Serviceaftale

Maksimer oppetiden mest muligt

Hos Kran & Staal er vi certificeret via Kranbranchen til at udføre det lovpligtige 12-måneders eftersyn af kraner. Vi kan både servicere og reparere dine nye og eksisterende kraner.

Vi kan være din samarbejdspartner til at håndtere de lovpligtige eftersyn på dine kraner. Vi har også mulighed for at reparere kraner, takket være vores stål EN-1090 exc. 4 certifikat.

Vi har stor fokus på sikkerhed og fagligheden er naturligvis i top med vores mange års erfaring. Vi er meget fleksible, så vi kan servicere kranen, når det passer jer. På den måde undgår I, at der bliver foretaget eftersyn på kranen, når I mangler kranen allermest.

Lav en serviceaftale med os, så sørger vi for, alt er i orden, så oppetiden maksimeres mest muligt.

Referencer

Udvalgte projekter

Kontakt os

Har du spørgsmål til kraner, eller mangler du en?